GezondheidsTest
De GezondheidsTest signaleert een aantal belangrijke gezondheidsrisico's en draagt zo bij aan het voorkomen dan wel vroegtijdig opsporen van een aantal veelvoorkomende aandoeningen. De Gezondheidstest is geen diagnostisch onderzoek (zoals in het ziekenhuis of bij de huisarts), maar geeft u wel snel een goede indicatie van uw gezondheid.
Op basis van de testresultaten is het mogelijk om een op maat gemaakt beweegadvies te krijgen, gericht op het optimaliseren van uw gezondheid.

Gerichte en professionele beweegadviezen zijn mogelijk door de geavanceerde meetapparatuur die gebruikt wordt bij de conditietest. Aan de hand van de wetenschappelijk onderbouwde testen is het mogelijk om een uitgebreid trainingsschema op te laten stellen. Uiteraard is het ook mogelijk om met de adviezen naar uw eigen trainer te gaan en door hem/haar een trainingsschema op te laten stellen.

Voor wie?
Voor iedereen die wil weten hoe fit hij/zij is.
Voor iedereen die wil werken aan een gezond lichaam.
Voor iedereen die wil werken aan zijn/haar lichaamsgewicht.
Voor diegenen die (na een periode van relatieve inactiviteit) weer beginnen met sporten.
Voor diegenen die willen weten of hun sportactiviteiten en/of veranderingen in eetgewoonten in de afgelopen periode effect hebben gehad.

Inhoud
De GezondheidsTest bestaat uit:

Binnen 2 dagen krijgt u van ons een uitgebreid testrapport (zie voorbeeld) met de onderzoeksresultaten en onze adviezen.

Voordelig testen (op locatie) bij 10 of meer personen
Wilt u binnen korte tijd een goed overzicht van de gezondheid van uw werknemers, dan kan dat erg voordelig. Het onderzoek kan in veel gevallen op uw bedrijfslocatie uitgevoerd worden, als u dit wenst. Zie de Bedrijven pagina voor meer informatie.

Ga naar boven

Citius, Altius, Fortius (sneller, hoger, sterker)

TopFitTest testen, advisering, training, sport, conditietest, gezondheidstest, prestatietest, sporttest, sportadvies, gezondheid, test, sportadviesbureau, bedrijven, alkmaar, broek op langedijk, noord-holland, rust metabolisme, vetpercentage, bloeddruk, cholesterol, maximale zuurstofopname, VO2max, anaerobe drempel, verzuringspunt, trainingszones, hartslag, ademanalyse, op locatie, werkgevers, werknemers, conditie, fitheid, duursport, intervalsport, sprongtest, spronghoogte, sprinttest, interval shuttle run test, voetbal, handbal, volleybal, basketbal, hockey, hardlopen, wielrennen, schaatsen, roeien, atletiek, ziekteverzuim, inspanningsfysioloog, bewegingswetenschappen
© 2006-2010 www.mijn-eigen-website.nl