Even voorstellen
Mijn naam is Hilco de Boer, geboren op 2 april 1984. In 2008 ben ik afgestudeerd als bewegingswetenschapper/inspanningsfysioloog aan de Vrije Universiteit Amsterdam. In 2011 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan hogeschool Thim van der Laan.
      Tijdens de studie Bewegingswetenschappen heb ik mij gespecialiseerd in het afnemen van conditionele testen bij een verscheidenheid aan sporten. Ik heb mijn kennis en kunde over de inspanningsfysiologische principes van veel sporten, met in het bijzonder de voetbalsport, uitgebreid middels een stage bij voetbalclub Feyenoord Rotterdam, onder leiding van inspanningsfysioloog Raymond Verheijen, en een stage in Engeland aan de Liverpool John Moores University.
      Van 2011-2015 ben ik werkzaam geweest als fysiotherapeut. Vanaf september 2015 werk ik 32 uur/week bij de KNVB als trainingscoördinator van de (assistent) scheidsrechters van het betaald voetbal waar ik verantwoordelijk ben voor de fysieke begeleiding. Dit houdt in dat ik fysieke trainingen en conditietesten verzorg, presentaties geef en trainingsschema's opstel.

Citius, Altius, Fortius (sneller, hoger, sterker)

TopFitTest testen, advisering, training, sport, conditietest, gezondheidstest, prestatietest, sporttest, sportadvies, gezondheid, test, sportadviesbureau, bedrijven, alkmaar, broek op langedijk, noord-holland, rust metabolisme, vetpercentage, bloeddruk, cholesterol, maximale zuurstofopname, VO2max, anaerobe drempel, verzuringspunt, trainingszones, hartslag, ademanalyse, op locatie, werkgevers, werknemers, conditie, fitheid, duursport, intervalsport, sprongtest, spronghoogte, sprinttest, interval shuttle run test, voetbal, handbal, volleybal, basketbal, hockey, hardlopen, wielrennen, schaatsen, roeien, atletiek, ziekteverzuim, inspanningsfysioloog, bewegingswetenschappen

hilcodeboer
© 2006-2010 www.mijn-eigen-website.nl