PrestatieTest
De PrestatieTest geeft een zeer goede indruk hoe het met verschillende belangrijke prestatiebepalende factoren van u als duursporter is gesteld. Belangrijke prestatiebepalende factoren voor een duursporter zijn het uithoudingsvermogen en de anaerobe drempel (verzuringspunt/omslagpunt). De PrestatieTest is er dan ook op gericht om het uithoudingsvermogen en de anaerobe drempel van de sporter te bepalen.
Aan de hand van deze specifieke test is het mogelijk om het trainingsproces zo (bij) te sturen dat dit leidt tot optimale prestaties van u als duursporter. Het afnemen van fysieke testen is een middel om het uiteindelijke doel te bereiken; het maximale uit uw fysieke capaciteiten halen.

Voor wie?
Duursporters die zo goed mogelijk willen presteren en het maximale uit hun fysieke mogelijkheden willen halen.

Waarom testen?
Er kunnen een aantal redenen zijn waarom trainers, coaches en sporters besluiten om regelmatig de fysieke eigenschappen te laten testen.
De meest voorkomende redenen zijn:

Inhoud
De PrestatieTest bestaat uit:

Binnen 2 dagen krijgt u van ons een uitgebreid testrapport (zie voorbeeld) met de onderzoeksresultaten en onze adviezen.

Voordelig testen bij 10 of meer personen
Wilt u binnen korte tijd een exact beeld krijgen van de conditionele eigenschappen van uw groep sporters, dan kan dat erg voordelig. Zie de Tarieven pagina voor de voordelige tarieven als u met een groep van 10 of meer sporters bent.

Ga naar boven

Citius, Altius, Fortius (sneller, hoger, sterker)

TopFitTest testen, advisering, training, sport, conditietest, gezondheidstest, prestatietest, sporttest, sportadvies, gezondheid, test, sportadviesbureau, bedrijven, alkmaar, broek op langedijk, noord-holland, rust metabolisme, vetpercentage, bloeddruk, cholesterol, maximale zuurstofopname, VO2max, anaerobe drempel, verzuringspunt, trainingszones, hartslag, ademanalyse, op locatie, werkgevers, werknemers, conditie, fitheid, duursport, intervalsport, sprongtest, spronghoogte, sprinttest, interval shuttle run test, voetbal, handbal, volleybal, basketbal, hockey, hardlopen, wielrennen, schaatsen, roeien, atletiek, ziekteverzuim, inspanningsfysioloog, bewegingswetenschappen© 2006-2010 www.mijn-eigen-website.nl